uslugi ceni

НОВО от БГ ГРИЖА: Старото поколение и новите технологии


11-06-2017

След има-няма 10, 20 или 30 години и ние ще сме в пенсионна възраст. И нас ще ни вълнува размера на пенсиите, кое лекарство да пробваме, за да се чувстваме по-добре, ще бистрим политиката и при всяка една възможност ще се събираме с наборите да поиграем карти в Клуба на пенсионера. Едно, обаче, съществено ще ни отличава от днешните възрастни хора – ще остареем с днешните си уменията да ползваме смартфон, таблет или компютър. И ако след n-на брой години тези устройства все още съществуват, ще продължим да разнообразяваме ежедневието си с любопитна за нас информация в интернет.

Верни на максимата за „учене през целия живот“, в БГ ГРИЖА имаме голямото желание да открехнем вратата към този пъстър, необятен и споделен свят и за днешните възрастни хора. Убедени сме, че симбиозата баба, дядо и таблет е възможна, защото една снимка на внуците струва повече от хиляди думи!

Повече можете да прочетете на страницата Социални услуги.

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision