uslugi ceni

БГ Грижа франчайзинг


25-07-2014

Казват, че човек трябва да сменя партньора си на всеки 2 години, а професията  – на 3 години.
Ако вие сте достигнали до предела на професионалното си израстване и пред вас няма предизвикателства, които да ви мотивират да давате най-доброто от себе си.  Усещате, че професионалното ви развитие е в застой и работата не ви носи удовлетворение,  а имате потенциал, идеи, сили и време, които искате да вложите в нещо ново.
Или пък управлявате бизнес, който е достигнал своя пик на развитие и рутината вече е незименна част от ежедневието ви. Сътворили сте нещо добре функциониращо, но имате усещането, че можете повече. Вярвате, че със своя опит, знания и енергия можете да помогнете на много възрастни хора край вас, които се нуждаят от грижи, помощ и внимание, но все още не сте открили как точно. Искате да стартирате бизнес в социалната сфера, но не сте убедени, че той ще проработи, а не искате да рискувате?
Без значение дали сте някои от тези хора, дали живеете в малък или голям град, ние от БГ Грижа ще ви дадем възможност да започнете свой малък бизнес в сферата на социалните услуги, без да се лутате и търсите трудния път към успеха. Предлагаме ви възможност да помагате на хората, да виждате благодарността в очите им и вечер у дома да се прибирате удовлетворени, че сте били полезни на някой в нужда.
През последните 3 години, ние минахме през различни предизвикателства, динамична работа, усъвършенстване, несгоди и успехи. Задавахме си много въпроси, но въпреки всичко имахме желание да продължим с дейността си. Благодарение и на нашите клиенти, които винаги проявяваха разбиране и ни подкрепяха, намерихме верния път.
Днес ние сме готови да споделим опита си и да ви подпомогнем в трудното начало при стартиране на бизнес в социалната сфера. Дългосрочното франчайз партньорство с БГ ГРИЖА ще ви помогне в следните аспекти: 
  • Получавате гарантирана териториална ексклузивност в рамките на 5 години;
  • Конкурентно предимство и утвърдена марка в социалната сфера, която се ползва с добро име;
  • Маркетинг и търговска подкрепа от централния офис за целия срок на франчайзинговия договор;
  • Ниска първоначална такса и месечна такса, съобразена с локацията и оборота.
  • Получавате Оперативен наръчник на хартиен носител с разработен бизнес модел - ноу хау, операции, цели, примери от практиката;
  • Достъп до регулярно актуализирана онлайн система, в която ще намирате всички необходими за дейността документи, формуляри, справки, отчети, нормативни документи и др.;
  • Оперативна помощ при необходимост в течение на работата;
  • Едноседмично входящо обучение на управителите;
  • Двудневно обучение на нови служители по преценка на управителя;
  • Юридическа помощ с подготовката на документи за започването на дейност;
 
И всичко това на разбираем, ясен и достъпен език – без обременяване с излишна информация.
 
За да заявите своя интерес за сключване на франчайзингов договор с БГ ГРИЖА, моля, попълнете формата за запитване или се свържете директно с нас на телефон 0888 76 15 03 
 

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision