uslugi ceni

Нов проект на БГ ГРИЖА – „Качество на живот след 65 г.”


02-03-2014

След като помислихме за храната, хигиената, рехабилитацията, почистването на дома и ред други битови и здравни услуги за възрастни хора, време беше да обърнем внимание и на превенцията на здравето. От днес БГ ГРИЖА дава началото на един нов проект, обмислян дълго време – Качество на живот след 65 г.”. Идеята за проекта дойде в голяма степен от факта, че много клиенти търсят услугите ни в етап, когато здравословното състояние на възрастните им близки е такова, че трудно можем да им помогнем - в ролята на болногледачи, нашите асистенти не могат да постигнат много.  
 
Чрез новия ни проект си поставяме амбициозните задачи да ви предоставим информация и възможности, с които да повишим качество на живот при възрастните хора посредством спорт, здравословно хранене, стил на обличане, курсове и обучения, повече социални контакти чрез участие в различни събития и мероприятия, информация за технологии и иновации, които улесняват живота на хората в напреднала възраст.
 
Напълно осъзнаваме факта, че това е дълъг път и без помощта на нашите клиенти и цялото им семейство, не бихме постигнали нищо. За да се случи главната цел на проекта, а именно пълноценен живот в добро здраве, въпреки напредналите години, е нужна промяна на мисленето и смяна на навиците.
 
Звучи амбициозно и труднопостижимо, но имаме за цел да наложим стил и начин на здравословен живот, който да подпомогне клиентите ни да се съхранят по-дълго време млади, по-енергични, по-работосподобни, по-полезни на себе си и на околните.

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision