uslugi ceni

Съвети към претърпелите инсулт


04-11-2013

   Рехабилитацията след инсулт е важна стъпка в процеса на възстановяването ви. В това число се включват и разходките. Те укрепват здравословното ви състояние. Важно е близките да ви осигурят пълно спокойствие в дома. Спазвайте стриктно хранителния си режим. Целта е да се укрепи достатъчно вашият организъм, така че да започнат оздравителните процеси в тялото и психиката ви. Трябва да избягвате храни, които ще ви докарат допълнително холестерол в организма.
   Дори по-тежките последствия върху тялото и психиката ви не трябва да разрушават емоционалното ви състояние, тъй като това няма да помогне с нищо за вашето по-бързо оздравяване. Полагайте усилия и бъдете устремени. Захванете се сериозно с рехабилитацията си. Не се натоварвайте с проблемни ситуации или тежки филми. Лягайте си рано, защото добрият сън също помага за възстановяването ви.


« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision