uslugi ceni

Мнения и отзиви за БГ ГРИЖА

Скъпа Радостина,  
 
Много Ви благодаря за коректността и професионализма в тези толкова тежки дни за мен и моето семейство. Много съм радостна, че се запознахме и че мога да разчитам на Вас и Вашите колеги.  
 
Сърдечни поздрави,
Петя Х. 04.10.2019, ГерманияБлагодаря за грижите!

Благодаря много за всичко и желая всичко най-хубаво! Екипът ти е невероятен :)

Поздрави,
Поли К., 28.06.2019, ВарнаБлагодаря за грижите!

Оставам с най-добри чувства към всички, с които имах възможност да се познавам.


Успешна и ползотворна работа.

Живка П., 14.09.2018, ВарнаСкъпа Радост,

Бих искала да изкажа сърдечните благодарности на цялото ни семейство към теб и към Роси за всеотдайните грижи към моята майка.

Майка ми нямаше много лек характер и като културен и високо образован човек, със съществен принос към образованието във Варна, имаше очаквания и изисквания към хората около себе си. Дори и болна тя беше критична и взискателна към тези, които се грижат за нея.

Бих искала да споделя колко се радваше, оценяваше и беше благодарна за грижите на Роси, която намери верния подход и с много търпение, човешка топлота и професионализъм, внесе спокойствие, радост и усмивка в последните й седмици.

Преди да открием "БГ ГРИЖА" в интернет, не знаехме, че се предлага във Варна толкова качествена услуга за грижи за възрастни хора в дома им, с който те са свикнали и където се чувстват комфортно.

Благодаря ви за хуманното отношение, за добротата, за коректността, за съпричастността към болката, за неоценимата помощ в трудните за майка ми и за нас моменти.

Желая на целия екип и лично на теб здраве и щастие. Толкова е хубаво, че ви има и че можем да разчитаме на вас в трудните житейски ситуации.

С благодарност и респект,

Таня Антонова, Варна, юли 2018Няма думи, с които да изкажа благодарността си към екипа на БГ Грижа. Само мога да кажа, че сме благословени да Ви имаме в живота си. Благодаря Ви !!!
 
Веселка В., 01.08.2018, Чехия


Много съм доволна и от отношението и от бързината с която се решават проблемите.

Радка А., 30.07.2018, Варна
 

От името на майка ми ви благодаря за грижите, които оказва Роси. Хубава и благословена седмица!

Гаро О., 26.07.2018, ВеликобританияЗдравейте Радостина,

Благодаря много за съдействието и безупречно извършената услуга!
 
С най-добри поздрави,

Койка С., 7.06.2018, ВеликобританияЗа много години, Радостина!

Желая на Вас и на семейството Ви здраве и много успешна година. Бъдете все така съпричастна и с внимание към хората, които обгрижвате.
 
Поздрави,

Татяна Б., 02.01.2018, ВарнаЗдравей Радост,

Благодаря отново, желая ти все така успех, както и на цялата фирма! Смятам, че предлагате много важна и качествена услуга и съм готова по всяко време да ви препоръчам или сама да сключа договор с вас отново.

Татяна Ст., 01.08.2017, ГерманияБлагодаря много за помощта!

Дано в бъдеще има повече бизнеси като вашия в по-малките градове и околни села, защото нужда определено има, особено след като голяма част от младежта е в чужбина. Поздравявам ви за бизнес модела и етиката, и най-вече, че помагате на толкова хора в трудна ситуация. Успех!

Вани П., 10.03.2017, САЩ
Здравей, Радост,
 
Аз съм с прекрасни впечатления от вас, когато имах неотложна нужда от Вашата помощ веднага се отзовахте и коригирахте така работното си време, че да можете да ми помогнете. Майка ми също е много доволна и аз наистина бях спокоен, че всичко с нея е наред. Трудно ми е да съчинявам мнения и препоръки, защото не съм много словоохотлив, но навсякъде където е станало дума, винаги съм ви препоръчвал и хвалил. 
Това, че временно преустановяваме услугата не значи, че след няколко месеца няма да продължим - дано майка е жива и здрава ...
 
Поздрави!
Георги Д., 11.11.2016, Варна
Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от човечността, професионализма и чувството за отговорност и съпричастност на Радостина Дичева от БГ ГРИЖА. Мисля, че днес рядко се срещат хора с голямо сърце и отдаденост на работата.
 
Мая М., 18.09.2016, Германия
Здравейте!

Благодаря за всичко, което направихте за майка ми и за нас самите. За грижите, които положихте и за вниманието, което й дадохте.

Искам от мое име и от името на семейството ни да благодарите на Оля и Диaна.
Специално за Диaна искам да изкажа личното си впечатление. Запознах се с нея, малко преди майка да влезе в болница, но тази жена ми направи силно впечатление. Тя е един много добър и сърцат човек. Много внимателна, много нежна и много търпелива. Аз лично много се радвам, че се запознах с нея.

Предполагам, че Вие също знаете с какъв човек работите, но отзивите от клиентите са още по-важни, особено в сферата на Вашата работа. Бих искала да Ви помоля, ако разбира се политиката на фирмата го позволява, да й предадете нашите благодарности за всеотдайността, за вниманието, за нежността и търпението й.
 
Поздрави!
Венета Д., 22.07.2016, Варна
Здравей Радост,

Бих искал да изразя голямото си задоволство от професионализма и предоставяните услуги на екипа на БГ ГРИЖА, а така също и на теб да пожелая много професионални успехи.

Поздрави

Пламен В., 20.03.2016, ВарнаЗа много години, скъпи приятели от БГ ГРИЖА!

Благодарим ви, че точно вие ни помагате в грижите за нашите обичани възрастни родители! За изминалата 2015 година преживяхме заедно и преодоляхме не едно изпитание. Специални благодарности на прекрасната Оля, която с нейната съпричастност, отговорност, професионализъм и човешка добрина ни стана много близка! Здраве, щастие и успехи на всички през новата 2016!

Сем. Донови, 03.01.2016, ВарнаЗдравей Радост!

Най-напред искам да се извиня, че от толкова време не намерих време да се отбия при вас и дори да среднем на по едно кафе. Това не значи, че Ви приемам за нещо нормално, за което си плащаме, не.

Благодарен съм, че ви има и ви приемам за част от семейство!

Респект към целия екип, за това че се е заел и се справя с една от най трудните работи на света - с грижи, състрадание и усмивки - въпреки всички трудности.

С благодарност и поздрави,

Христиан Р., Испания, 14.10.2015
 


Здравей Радост,

Баща ми е много доволен от Христо Николов. Явно си пасват. И понеже зная, че баща ми не е лесен човек, оценявам трудът ви и ви се прекланям. Толкова съм щастлива, че открих твоята фирма. Без да преувеличавам -  ВЪРШИТЕ СТРАХОТНА РАБОТА.

Красимира Д., Германия, 13.10.2015Привет, мила приятелко,

Щастлива съм да те нарека така, макар и да не сме се виждали. Толкова много пъти исках да изкажа най-сърдечната си благодарност за всичко, което направи за мен и майка ми. Признавам, че изобщо не очаквах да попадна на човек като теб, който се отнесе с такова разбиране към нас, на секундата ми помогна, изпрати ми най-добрия си асистент и ми даде сигурност и прекрасно отношение - нещо, което търся непрекъснато, но не успявам да открия за толкова години. Още веднъж - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !

Теодора С., гр. Варна, 24.04.2015 г.Благодарим на Вас и Вашия екип за безупречното и сърдечно обслужване, за Вашата коректност и отзивчивост, за готовността Ви да ни помагате и в най-трудни моменти, дори когато събитията са спонтанни и непредвидени.
 
С приятелски поздрави,
сем. Кюппер, Германия, 22.12.2014Здравей Радост,

Състоянието на баща ми през последните два месеца се подобри. Сигурен съм, че една от причините е Вашата помощ.

Надявам се, да не се наложи, но ако трябва и в случай, че Вие желаете, можем да работим отново.

Пожелавам Ви весели празници и много лично здраве и успех в благородната и трудна дейност, която сте избрали!

Поздрави.
Пламен П., София, 16.12.2014Здравейте Радостина,

Искам да поднеса моята огромна БЛАГОДАРНОСТ на Вас и лично на асистента Ви Росица Иванова за грижите, които положихте за моята майка.

При завръщането ми след 4-месечно отсъствие се убедих във  високия професионализъм, коректността и отговорното отношение на екипа Ви към изпълнението на договорените ни отношения.

Оценявам високо помощта, която ми оказахте и ще се радвам и за в бъдеще да разчитам на услугите на БГ Грижа.

Благодаря, че Ви има!

Светлана В., Варна, 10.11.2014г.Здравейте Радостина,
 
Отново си спомних за вас вчера и се сетих, че написах много кратко „благодаря” за услугата, която ми направихте. Искам още веднъж да благодаря за това, което направихте за мен и моята майка.
 
Стана ми много драго, че вече и в България има фирми, с които бихме могли да се гордеем.
 
Пожелавам ви много успехи както в бизнеса, така и в личния живот.
 
Пламена Д., Канада, 19.03.2014

 

Добър ден, госпожо Дичева,
 
На Вас и Диана искам още веднъж да благодаря за грижите, които полагате. Имаме невероятен късмет, че Ви открихме.
 
С дълбоко уважение към Вас за изключителното Ви отношение към хората.

Калинка К., Германия 11.03.2014

 

Всички бяхме много доволни от грижите и вниманието, които получихме от БГ ГРИЖА. Със сигурност бих препоръчала агенцията на познати и приятели, чиито близки се нуждаят от помощ.
 
Благодаря отново!
 
Миглена и семейство, Варна 28.02.2014

 

Искам да поднеса нашата най-искрена благодарност на екипа на БГ ГРИЖА за безценната помощ, която ни оказват в грижите за нашия баща. Благодарим ви, мили момичета за това, че върнахте усмивката на лицето на един възрастен човек и вярата му, че не е забравен от своите близки хора, които са далеч от него. Ценим високо вашия професионализъм и искрената ви човечност и топлота!

Лили и Красимир П., Канада 18.10.2013 

 

3дравейте,

Радвам се че работихме с почтенни хора като вас и ви желая здраве и успех!

Поздрави.

Тодор Х., Варна 11.07.2013

 

Здравейте г-жо Дичева,

Позволете ми чрез Вас да благодаря на служителите от БГ ГРИЖА за прекрасно изпълнените договорни отношения. Когато се обърнах за помощ към БГ ГРИЖА не познавах никого - търсех квалифицирана помощ за гледане на възрастната ми и болна майка за няколко дни. Възхитена съм от професионализма на служителите, от желанието им да проявяват индивидуален подход към нуждите на клиента и от умението им да правят това. Специални благодарности искам да отправя към г-жа Йорданка Малева за нейната съпричастност, отзивчивост и отговорност. Най-искрено искам да препоръчам БГ ГРИЖА на всички, които търсят за своите близки обгрижване съчетано с професионализъм и човешка топлота. Аз намерих именно такова отношение.

С благодарност и уважение,

Петя Г., Варна, 27.02.20133дравейте,

Искам да Ви благoдаря за грижите за моите баба и дядо. Помогнахте ни в труден момент. Изключително сме доволни. Специални благодарности на Диана. Ще се радваме и за в бъдеще да можем да разчитаме на вас.

Димитър С., София, 13.02.2013

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2020
Уеб дизайн от alphavision